Govorilne ure

Govorilne ure potekajo na matični šoli vsako drugo sredo v mesecu, na podružnični šoli Črni Vrh vsak drugi torek v mesecu in na podružnični šoli Šentjošt vsak drug četrtek v mesecu.

Ravnateljica preko eAsistenta obvesti starše o prijavi na govorilne ure, hkrati jih obvesti o spremembah, v kolikor je to potrebno.

Kako se prijavim na govorilne ure?
V tabeli poiščem učitelja, h kateremu želim na govorilno uro. Pregledam termine, ki so še na voljo. Kliknem na celico v tabeli, ki je prosta. V celico zapišem začetnici imena in priimka učenca ter oddelek.
Primer: Za učenca Mateja Novaka iz 3.a zapišemo M.N. 3a
Shranjevanje ni potrebno, saj se podatki shranijo avtomatsko.

Prijava je možna do dne govorilnih ur, do 12. ure.

Za učence, ki obiskujejo predmetni pouk predlagamo, da se prijavite na govorilne ure tudi k učiteljem posameznega predmeta, kjer bi se želeli podrobneje seznaniti s šolskim delom vašega otroka, saj razrednik težko pozna specifike dela pri posameznem predmetu.
Pozivamo vas, da izkoristite tudi možnost dopoldanskih govorilnih ur, katerih termine najdete med kontakti učiteljev na naši spletni strani: www.ospg.si/seznam-uciteljev/ Med kontakti najdete tudi elektronski naslov učitelja, preko katerega se lahko dogovorite za dopoldansko govorilno uro.

Učitelji razredne stopnje in podaljšanega bivanja:
docs.google.com/spreadsheets/d/1F07Ds6fVIzBbFAblLyBQKjDQ9CaKHuS4flFu3h1xzaA/edit#gid=0

Učitelji predmetne stopnje in dodatne strokovne pomoči:
docs.google.com/spreadsheets/d/1wwT3xiL5NdTAqC0f_t0BhRY19E4joKZq3stfK0zSz5E/edit#gid=0

POŠ Črni Vrh in POŠ Šentjošt:
docs.google.com/spreadsheets/d/1bm5-MpfQZEQkeITVHmeOkF_irHZnqegztBuUbv72xto/edit#gid=0

Accessibility